Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

HEXVESSEL

April 26 @ 8:00 pm

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available
lei50.00
HEXVESSEL, proiectul lui Mat 'Kvohst' McNerney (ex-Dodheimsgard, Code) ajunge pentru prima data la Timisoara, pe 26 aprilie, intr-un concert prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Biletele sunt disponibile pe pagina oficiala Rockstadt Extreme Fest.

Hexvessel a aparut in 2009 si exploreaza o latura diametral opus muzicala fata de precedentele proiecte ale lui McNerney, de aceasta data citand influente ce includ nume ca Shirley Colins, Coil, Steeleye Span, Nick Cave sau King Crimson.

Cu o inevitabila si inepuizabila sursa de inspiratie din folclorul si traditia finlandeza, Hexvessel a evoluat intr-o calatorie muzicala deseori imprevizibila ce a ajuns sa inglobeze nu doar elementele muzicii folk, dar si influente venite din zona psihedelica, americana, experimentala, chiar si black metal. Pe parcursul anilor, Hexvessel a ajuns sa fie nu doar o favorita, dar si o constanta a unor evenimente europene de profil, precum Desertfest sau prestigiosul festival Roadburn.

La Timisoara, Hexvessel isi vor promova cel mai nou material discografic, Polar Veil, lansat in 2023.

Rockstadt Extreme Fest

View Organizer Website

M2

Piața Iancu Huniade 2
Timisoara, Timisoara Romania
+ Google Map