Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

40 years of the apocalypse

Vader

June 22 @ 7:00 pm

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Vader, Bio-Cancer si Warside
lei 70.00
500 available
lei70.00
Vader, una din cele mai reprezentative nume ale curentului death metal european, celebreaza 40 de ani de cariera cu un show la Bucuresti, in data de 22 iunie, prezentat de Rockstadt Extreme Fest.

Concertul face parte dintr-o serie de evenimente warmup Rockstadt Extreme Fest 2024, ocazie cu care veti putea achizitiona atat abonamente pentru festivalul din august, cat si merchandise dedicat, toate la un pret special, disponibile doar in seara evenimentului.

Invitati speciali ai serii sunt Bio-Cancer si Warside.

Bilete pentru showul din Quantic sunt disponibile....

Vader activeaza din 1983, iar pe parcursul celor 40 de ani si-a consolidat statutul de una din cele mai consistente formatii pe planul death metal european, pavand drumul pentru crearea deja clasicului sound metal tipic polonez.

Cel mai nou album Vader, Solitude in Madness, a fost lansat in 2020 via Nuclear Blast Records, iar perioada post-pandemica este dedicata in special celebrarii Vader, showul ajungand in sfarsit si in Romania.

Rockstadt Extreme Fest

View Organizer Website

Quantic

Șoseaua Grozăvești 82
București, București 060752 Romania
+ Google Map